Dynabyte - Κατασκευή - Ανάπτυξη Προγραμμάτων (Λογισμικού Εφαρμογών), Εμπόριο - Πωλήσεις - Service - Υποστήριξη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφεριεακών, Εγκατάσταση & Καλωδίωση Δικτύων - Κτηρίων, Εκπαίδευση, Κατασκευή Web Sites, Εφαρμογές Γραφείου, Βάσεις Δεδομένων, Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις (Σταθερή Τηλεφωνία, Προπληρωμένες Τηλεφωνικές Κάρτες), Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Εφαρμογές Multimedia, Εγγραφή και Αναπαραγωγή CD / DVD, Υπηρεσίες Internet
Συχνές Ερωτήσεις  Τεχνικά χαρακτηριστικά - Απαιτήσεις Εφαρμογών  Αδεια Χρήσης  Παροχές Συμβολαίων Συντήρησης,
Τιμές Συνδρομών
& Τιμές Υπηρεσιών
 
DYNABYTE. Εμπόριο, πωλήσεις, αντιπροσώπευση, διανομή, κατασκευή και υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, καθώς και κατασκευή λογισμικού (προγραμμάτων - εφαρμογών γραφείου) σε όλες τις πλατφόρμες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


Στους πελάτες που διαθέτουν ενεργό συμβόλαιο συντήρησης (ετήσια συνδρομή) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών (προφορικές απαντήσεις σε μεμονωμένες ερωτήσεις που αφορούν στον χειρισμό του προγράμματος) για όλες τις εφαρμογές εντός του ωραρίου λειτουργίας της DYNABYTE (09:00-17:00 Δευτέρα εως Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών). Η τηλεφωνική υποστήριξη δεν παρέχεται ως υποκατάστατο εργασιών τακτικής εκπαίδευσης. Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης. Δείτε αναλυτικά τις παροχές των ετήσιων συνδρομών εδώ.

Οι ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικές εφαρμογές είναι απολύτως λειτουργικές με περιορισμό αριθμού εγγραφών και αφότου ο χρήστης επιλέξει να αγοράσει την εφαρμογή ενεργοποιούνται τηλεφωνικά και είναι πλήρως λειτουργικές χωρίς κανέναν περιορισμό.

Τα προγράμματα είναι συμβατά με τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα :
Windows XP / Windows NT / Windows Server / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 11.
Η DYNABYTE δεν ευθύνεται για προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν ως αποτέλεσμα αναβαθμίσεων (αυτόματων ή μη) του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών του πελάτη από την στιγμή της ενεργοποίησης της εφαρμογής και μετά.

Οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, σε δίκτυο υπολογιστών, σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb flash ("στικάκι").

Τα δεδομένα που διαχειρίζονται οι εφαρμογές βρίσκονται αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σας και όχι στο internet για λόγους ασφαλείας.

Τα προγράμματα μπορούν να λειτουργήσoυν σε τοπικό δίκτυο υπολογιστών ή συνδυασμό υπολογιστών σε τοπικό δίκτυο και ταυτόχρονα υπολογιστές συνδεδεμένους μέσα από VPN ή απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω internet ή/και υπολογιστές, φορητές συσκευές και τηλέφωνα (ipad, smartphones, κλπ.) μέσω λογισμικών τύπου Teamviewer. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ανάγκες των τελικών χρηστών.

Οι εφαρμογές ΔΕΝ απαιτούν άλλα προγράμματα υποβάθρου όπως SQL servers ή άλλα βαριά και κοστοβόρα συστήματα. Είναι απολύτως αυτόνομα, ελαφρά, ασφαλή, ταχύτατα στην λειτουργία τους και με ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Τα προγράμματα έχουν 12 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία τιμολόγησής τους ή ενεργοποίησης τους (όποια ημερομηνία είναι προγενέστερη) για τυχόν τεχνικά σφάλματα (bugs) που προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία τους (την συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια εκτέλεσής τους). Η εγγύηση δεν επεκτείνεται χρονικά πέραν του αρχικού 12μήνου ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης έχει λάβει μία ή περισσότερες αναβαθμίσεις του Λογισμικού κατά την διάρκεια ισχύος της εγγύησης. Η εγγύηση δεν αφορά σε λάθη ή παραλείψεις που αφορούν στον σχεδιασμό των Λογισμικών ή/και σε τμήματα και δυνατότητες που οι Πελάτες θα επιθυμούσαν να διαθέτουν τα Λογισμικά. Τεχνικά λάθη ή σφάλματα (bugs) που τυχόν εντοπίζονται, διορθώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγγραφης ενημέρωσης από τον Πελάτη προς την DYNABYTE (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό τους όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ). Διορθώσεις τεχνικών λαθών ή σφαλμάτων (bugs) στο Λογισμικό πραγματοποιούνται μόνο στην τελευταία (τρέχουσα) έκδοση του Λογισμικού.

Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε παρέμβαση στα αρχεία που αποτελούν το πρόγραμμα και τα δεδομένα του. Σε αντίθετη περίπτωση η εγγύηση ακυρώνεται αυτόματα. Η χρήση του λογισμικού μπορεί να γίνεται μόνο μέσα από το περιβάλλον (interface) που παρέχει ο κατασκευαστής του.

Ολα τα τεχνικά θέματα που οι πελάτες θέτουν προς την DYNABYTE πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε εγγράφως (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό του όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ). Τα θέματα ελέγχονται και απαντώνται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους και μεταξύ 09:00-17:00 Δευτέρα - Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών. Σε περίπτωση που το θέμα αποσταλλεί από τον πελάτη μετά τις 17:00 ως ώρα παραλαβής θεωρείται η 09:00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι ανάκτησης των δεδομένων σας σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης. Ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος ώστε να διατηρείτε το λογισμικό σας και τα δεδομένα σας σε άριστη κατάσταση είναι να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας πολύ συχνά. Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς και η ασφαλής φύλαξή τους είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Η ελάχιστη απαιτούμενη ανάλυση οθόνης για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών είναι 1024x768 dpi. Μεγαλύτερες αναλύσεις είναι απολύτως συμβατές με τις εφαρμογές.

Κατά τα άλλα, ισχύουν οι όροι χρήσης των προγραμμάτων.

Ολοι οι Οροι Χρήσης, Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Απαιτήσεις Εφαρμογών, και γενικά η Πολιτική της DYNABYTE σχετικά με όλα τα θέματα που σχετίζονται με το λογισμικό της μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και η ισχύς των τροποποιημένων όρων θα ξεκινά 30 ημερολογιακές ημέρες μετά την ανάρτησή τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 65.25.258.


Πατήστε εδώ για ενδεικτικό κατάλογο προγραμμάτων της Dynabyte.

 


Αρχική|Εταιρία|Προγράμματα|Προϊόντα|Υπηρεσίες|Επικοινωνία|LINX - Internet Services|Facebook

Copyright © 1998-2023 Dynabyte. All Rights Reserved.